Practitioners

//Practitioners
Practitioners2016-12-24T07:38:45+01:00
  • BSR Practitioners

Hallo, ik ben Ursula Hendriksen. In 2004 kwam ik in aanraking met BSR doordat ik  lichamelijke klachten had waaronder een hernia.  Ik was toen werkzaam in de zorg als activiteitenbegeleider. Een erg leuke baan, maar het werd tijd voor wat anders. Omdat ik zo snel opknapte door de releases werd ik helemaal enthousiast door het BSR gebeuren. Ik heb gesolliciteerd naar een opleidingsplaats, werd aangenomen, heb mijn baan op gezegd, mijn koffer gepakt en ging het avontuur tegemoet.

In 2008 heb ik de opleiding tot BSR practitioner in Zuid Afrika gevolgd. Dit was een geweldige tijd. Ik heb heel veel leuke mensen leren kennen en als klap op de vuurpijl een geweldige opleiding gedaan. Bij terugkomst ben ik eerst gaan werken in de praktijk in Eibergen. Tegelijkertijd had ik een praktijk aan huis in Vreden, Duitsland.

In 2009 heb ik de praktijk in Arnhem overgenomen.  Maar omdat het leven niet altijd voorspelbaar is, heb ik de beslissing moeten nemen om de praktijk in Arnhem over te doen aan mijn collega van BSR Veluwezoom.  Omdat ik ben verhuisd naar Enschede is de afstand een probleem geworden.

Ik begin m.i.v. september 2014 met frisse moed een nieuwe praktijk in Enschede. En wel aan de Roessinghsbleekweg 155, in het Kottenparkcentrum.

Het is na al die jaren nog steeds wonderbaarlijk om te zien wat BSR voor mensen met zoveel verschillende gezondheidsproblemen kan doen.